در اینجا حرفه ای تر میشوید

منو

در اینجا حرفه ای تر میشوید

whmcs چیست | آموزش نصب whmcs

taha mashhoori

03 ژوئن، 2022

5/5 - (1 امتیاز)

whmcs چیست ؟

این کلمه مخفف Web Hosting Management Complete Solution میباشد ، که به معنای یک پلتفرم اتوماسیون کامل که مناسب شرکت ها میزبانی و هاستینگ میباشد.

این cms بیشتر نیاز های مدیران هاستینگ و میزبانی وب را رفع کرده است و امکان ایجاد ماژول های متنوع برای انواع سرویس ها را دارا میباشد.

آموزش نصب whmcs روی هاست سی پنل

موارد مورد نیاز برای نصب whmcs :

1 – فایل whmcs ( میتونید از سایت هایی مثل وهاب آنلاین یا whmcs فارسی فایل رو خریداری کنید که بصورت کاملا فارسی و راستجین شده ارائه میدهند)

2- هاست ( برای تهیه هاست باکیفیت با کنترل پنل سی پنل کلیک کنید)

آموزش تصویری نصب whmcs روی هاست سی پنل به صورت کامل :

 

برخی از ویژگی های این سیستم :

  • اتوماسیون و خودکار کردن تمامی فرایند های خرید و صدور فاکتور
  • امکان ثبت نام ، ارسال تیکت ، ثبت سفارش ، تمدید خودکار
  • غیرفعال کردن و تعلیق شدن سرویس هایی که فاکتور پرداخت نشده دارن و تمدیدشان به پایان رسیده است
  • قابلیت تنظیم ریجستری دامنه برای فروش دامنه
  • ارسال ایمیل از تمامی وضعیت ها به مدیران و کاربران
  • پشتیبانی کامل از زبان فارسی
  • ایجاد کد های تخفیف
  • بخش آموزش و اخبار
  • و…. کلی امکانات دیگر

سیستم whmcs بصورتی برنامه نویسی شده است که قابلیت توسعه پذیری زیاد به وسیله ماژول‌های موجود، API، Hooks و… را دارا می‌باشد.

در اخر سیستم whmcs بهترین و قدرتمندترین سیستمی است که یک شرکت هاستینگ می‌تواند از آن استفاده کند. اگر کانفیگ این سیستم به درستی انجام شود بدون هیچ دردسری سال‌ها با خیال راحت می‌توانید از آن استفاده کنید.

این سیستم فقط روی فروش هاست و دامنه خلاصه نمیشود ، شما اگر محصولاتی مانند انواع لایسنس ها و تحریم شکن ها و اشتراک هایی که نیاز به تمدید دوره ای دارند میتواند استفاده کنید ، حتی محصولات که بصورت یکبار پرداخت یا رایگان هم میتونید اضافه کنید.

امنیت سیستم whmcs :

استفاده از این سیستم برای شرکت های میزبانی وب بسیار مهم و حساس است بنابراین پشتیبانی فوق العاده ای از این سیستم انجام می شود. برای اینکه سیستم WHMCS شما دچار مشکلات امنیتی نشود بهتر است لایسنس مخصوص WHMCS را خریداری کنید.

سیستم همکاری در فروش:

یکی دیگر از امکانات محبوب این cms بخش همکاری در فروش آن میباشد که کاربران شما با استفاده از این بخش میتوانند با لینک مخصوصی که در اختیار آنها قرار داده میشود تبلیغات سایت شمارو انجام بدن و با هرفروش مبلغ پورسانت تعریف شده ای برایشان واریز شود.

نتیجه گیری:

پلتفرم whmcs به غیر از راه‌اندازی هاستینگ در تمامی کسب‌ و کارهایی که نیاز به مدیریت دقیق کاربر یا مشتری شامل صدور فاکتور ، مدیریت سرویس‌ها ، مسدودسازی سرویس ، پرداخت آنلاین و … دارند کاربرد دارد ولی به طور اعم از این سیستم قدرتمند شرکت‌های هاستینگ به طور فراگیر استفاده می‌کنند و به جرات می‌توان گفت هیچ رقیبی برای این سیستم قدرتمند وجود ندارد.

 

امیدارم این مقاله بدردتون خورده باشه و اگر سوالی در رابطه با این سیستم دارید حتما در بخش کامنت ها بپرسید ، جواب داده میشه♥

 

اشتراک گذاری

taha mashhoori

طراح سایت و برنامه نویس فرانت

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *